bedrijfskleding westland

Bedrijfskleding Westland

Bij Van Rooijen Visuele Reklame weten we al jaren dat representatieve bedrijfskleding een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfspromotie is. Uw medewerkers bepalen voor een groot deel de indruk op uw opdrachtgevers.

Duidelijk herkenbaar

Zij vormen letterlijk een team binnen uw onderneming, zeker als u kiest voor de kwaliteitskleding, zoals wij die leveren. Met een perfecte bedrukking van uw logo op de bedrijfskleding zullen uw medewerkers een uitstekende indruk maken. Als één team aan de slag, het bevordert de collegialiteit en er is altijd en overal duidelijk wie er op locatie aan het werk is, wel zo professioneel.

Advies voor optimale bedrukking op verschillende materialen

Onze showroom is het bezoeken waard en we adviseren u uiteraard graag over de optimale bedrukking voor de diverse materialen. Bij
Van Rooijen vindt u alleen kwaliteitskleding, omdat wij de beste basis voor uw bedrukking nastreven. U zult er jarenlang representatief mee voor de dag komen.

Bedrukking door transfer, flock of borduren

Voor de bedrukking kunt u kiezen uit transfers en flock. Bij gebruik van transfers is het aantal kleuren onbeperkt, omdat de transfers in full colour gedrukt worden, dus kleurverlopen en dergelijke worden feilloos overgebracht. Flock wordt op de plotter uitgesneden, dus hier moet het beeld uit contouren bestaan, zoals tekst en/of logo-elementen. Flock is een veloursachtig materiaal, wat na het persen op de kleding komt te liggen. Borduren is de derde optie om uw beeld stijlvol op de bedrijfskleding te zetten. Topkwaliteit, waarbij de draden perfect evenwijdig geborduurd worden en de sterke kleuren jarenlang uw logo zichtbaar maken.

U bent van harte welkom op onze site, maar ook in onze showroom aan de Kerkstraat nr 6 in Kwintsheul! U kunt bij
Van Rooijen Visuele Reklame ook terecht voor gevelreclame.

Stacks Image 13
Stacks Image 15
Stacks Image 17