gevelreclame westland

Gevelreclame Westland

De presentatie van uw logo op uw pand is zeer bepalend voor de eerste indruk van uw bedrijf aan toevallige passanten en toekomstige opdrachtgevers. Gemiddeld genomen is dit een pittige investering door de materiaalkosten, frezen, montage en juist dáárom moet het perfect uitgevoerd zijn. U bent bij Van Rooijen Visuele Reklame aan het juiste adres voor uw gevelreclame. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en vakmensen om de uitstraling op uw pand voor jarenlang te waarborgen.

Doosletter

Gevelreclame

Het meest gebruikt is de zogenaamde doosletter, eventueel met indirect LED-licht. Behalve letters kan uiteraard ook uw logo op deze wijze uitgevoerd worden. Het eindresultaat is ronduit spectaculair te noemen en indien op hoogte gemonteerd is uw logo 's avonds op kilometers afstand te zien. Naast deze doosletter kunt u ook kiezen voor de platte, gefreesde letter uit diverse materialen. Acrylox wordt het meest gebruikt voor gevelreclame en is verkrijgbaar in een rijk scala aan kleuren. Bovendien heeft u de keuze tussen mat of glanzend (niet in alle kleuren).

Belettering op glas

U kunt ook kiezen voor belettering op glas. Dit heeft als bijkomend voordeel, dat er naast een perfecte bedrijfspresentatie ook direct meer privacy ontstaat, zeker als de speciale etch-folie toegepast wordt. Deze etch-folie is namelijk mat, lichtdoorlatend en perfect te printen, zodat u direct de decoratie zichtbaar maakt.

Vlaggen

Ook vlaggen vallen ook onder gevelreclame en hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Nieuw in ons programma is de bisonyl-vlag met zij-verankering. Deze waait hierdoor nooit om de stok en is dus altijd goed leesbaar, een eerste vereiste voor een goede reclame.

Naast gevelreclame kunt u ook bij ons terecht voor autobelettering, bedrijfskleding en printen en kopiëren.

Stacks Image 13
Stacks Image 15
Stacks Image 17