printshop westland

Printshop Westland

Ondanks dat we steeds meer in een digitale wereld leven, blijft er behoefte aan visitekaartjes, clubbladen, menukaarten, brochures, gebruiksaanwijzingen, flyers, uitnodigingen, posters, placemats en stickers. Voor dit soort drukwerk kunt u, net als voor printen en kopiëren, terecht bij Van Rooijen Visuele Reklame.

Onze professionele printers verzorgen al uw drukwerk

Naast digitale producties verzorgen wij daarom ook graag uw papierwinkel tot in de puntjes. Met onze Xerox-full colour printer en Konica printer maken we probleemloos uw printwerk tot een formaat van SRA3 (45 x 32 cm). Op de Epson-plotter gaan we zelfs tot Ao, zodat u uw stoepbordposters of fotoprints ook bij ons kunt laten maken. Voor de stoepborden gebruiken we vinyl als drager zodat uw prints watervast zijn en niet kunnen scheuren.

Printen en kopiëren op verschillende soorten papier

U bent bij ons van harte welkom om uw bestanden met de meeste zorg uit te laten printen of te kopiëren op papier van verschillende gramgewichten per m2. De opties zijn: 80, 120, 160, 200 of 300 grams-papier in wit en een aantal kleuren. Ook kunnen we uw drukwerk direct als boekje afgewerkt uit de Konica-printer laten rollen, compleet geniet en gevouwen. Maar we kunnen het ook losbladig voor u printen of kopiëren en vervolgens met een Wire-O binding afwerken.

Wilt u meer informatie over printen en kopiëren of één van onze andere diensten zoals gevelreclame of uw logo laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0174 - 29 59 55.

Stacks Image 13
Stacks Image 15
Stacks Image 17