logo laten ontwerpen westland

Logo laten ontwerpen Westland

Wilt u uw logo laten ontwerpen? Dan bent u bij Van Rooijen Visuele Reklame aan het juiste adres. Anders denken en vooral anders doen, daar komen de mooiste dingen van.

Onze ontwerper heeft voor elke toepassing wel een originele oplossing en vooral op het gebied van logo-ontwerp heeft hij zijn sporen ruim verdiend. U kunt uw logo dan ook vol vertrouwen laten ontwerpen door onze vormgever.

Logo laten ontwerpen

Minder is meer

Zeker voor een logo geldt dit motto, het moet in een oogopslag te overzien en direct herkenbaar zijn. Dus is de vorm bij voorkeur eenvoudig en het aantal kleuren beperkt. Dit lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt. Niks is zo lastig dan het simpel te houden wat vormgeving betreft.

Schaalbaarheid

Logo's worden in de meeste gevallen in Illustrator gemaakt, het tekenprogramma van Adobe. Het grootste voordeel hiervan is dat het beeld is opgebouwd uit vectoren en daardoor onbeperkt schaalbaar. Vectorbestanden zijn relatief klein van formaat, omdat er weinig gegevens opgeslagen hoeven te worden, in tegenstelling tot een pixelbestand. Snijplotters en freesmachines worden aangestuurd met vectorbestanden, dit betekent dat uw logo op uw briefpapier strak en scherp is, maar ook wanneer het 2 meter hoog als autobelettering op een vrachtwagen geprint staat! Onbeperkt schaalbaar, dus.

Toch pixels?

U wilt toch graag een foto, of digitale pixel-illustratie in uw huisstijl verwerkt zien? Dat kunnen we uiteraard ook, alleen moeten we dan vanaf het begin rekening houden met de toepassingen en het maximale formaat van het logo. Dit betekent dat we bij de fotokeuze de resolutie zo hoog mogelijk houden, of anders de fotografie voor u verzorgen met onze professionele apparatuur. We komen daarom altijd tot een aansprekende oplossing.

Wilt u ook uw logo laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

Stacks Image 13
Stacks Image 15
Stacks Image 17