autobelettering westland

Autobelettering Westland

Op het gebied van autobelettering kan eigenlijk alles, van de conventionele gesneden letters uit gegoten vinyl tot de car-wrap met fullcolour-geprinte 3d-folie.

Traditionele autobelettering

De eerste optie komt nog steeds het vaakst voor, omdat het kwalitatief zeer goed is in verhouding tot de kosten. Het snijden en appliceren wordt allemaal bij
Van Rooijen Visuele Reklame in huis gedaan. De te beletteren auto wordt grondig schoongemaakt en ontvet, waarna de belettering er direct opgeplakt wordt.

Autobelettering

Carwrapping

Bij Carwrapping wordt eerst een ontwerp op schaal gemaakt, vervolgens worden highres-beelden geselecteerd en aangekocht/aangeleverd. De fotografie voor de autobelettering kan ook door Van Rooijen Visuele Reklame worden verzorgd. Hierna wordt het printwerk door derden vervaardigd op speciale 3D-vinyl, voorzien van laminaat en afgeleverd bij Van Rooijen Visuele Reklame. De auto wordt vervolgens eerst ontdaan van deurgrepen, verlichting, richtingaanwijzers en alles wat in de weg zit bij het plakken. Hierna wordt de gehele auto gereinigd en grondig ontvet. De ruimte waarin de auto staat, wordt goed verwarmd (minimaal 14° C) voor de hechting en verwerkbaarheid van de 3D-folie.

Arbeidsintensief

Het mag duidelijk zijn dat dit laatste proces kostbaarder is als de standaard-werkwijze, mede door het duurdere materiaal, maar vooral omdat het een stuk arbeidsintensiever is. Bij verwijdering van de folie wordt de originele lak weer zichtbaar. Hoe en met welke techniek u de autobelettering laat uitvoeren, bepaalt u zelf. Wij besteden aan elke auto evenveel zorg, want kwaliteit staat bij Van Rooijen Visuele Reklame voorop!

Naast autobelettering kunt u ook terecht voor bedrijfskleding, gevelreclame en logo-ontwerp.

Stacks Image 13
Stacks Image 15
Stacks Image 17